Det sker

VALBORGAFTEN mandag 30. april kl. 19.30

Inden længe kommer foråret – og en månedstid efter påske og dagen efter den sidste konfirmation bliver Valborgblusset tændt på engen sydøst for Veng Kirke.

Vi tænder bål, som vore forgængere har gjort det i århundreder før os, aftenen mellem vinter og sommer. Overtroen ville vide, at det er denne nat, naturen, det overnaturlige og det underjordiske er særligt stærkt til stede. Kom og hør om varsler, om tro og overtro – og om Valborg, der har lagt navn til. Og så synger vi forårssange, mens bålet brænder ud i den lyse aften.

Lad os håbe på fantastisk forårsvejr, men tag varmt tøj med, for april er lunefuld! Menighedsrådet serverer boller og varm kakao. Tag gerne dit eget krus med – og noget at sidde på.

 

 154valborgaften.jpg - 71.21 KB


FILMSTUDIEKREDS

154film.jpg - 41.59 KB

Kender du det? En god film gik kun få dage i biografen, og du nåede det ikke! Eller du så en god film og havde ikke nogen at diskutere den med? Dét vil vi gerne råde bod på i sognenes filmstudiekreds. Der findes så mange gode film, der rejser en mængde spørgsmål, der er smukke og intense eller rå og uafrystelige. Nogle af dem vil vi se og tale om. 

Onsdag d. 25. april lægger vi ud med den første filmaften. Konceptet er enkelt: Vi mødes, får et kort oplæg, ser filmen og taler sammen om den. Menighedsrådet byder på en ostemad og et glas koldt eller varmt at drikke. Filmønsker modtages gerne til de kommende filmaftener. For at overholde de gældende regler for filmvisning, er det kun deltagerne, der kender programmet.

Vel mødt i Sognehuset onsdag d. 25. april kl. 19.30-22.00. Melder du dig på forhånd til sognepræsten, får du besked om hvilken film, der er på tapetet denne aften og fremover.

154kirkestafet.jpg - 83.92 KB


    Sognepræst Lise Palstrøm

    Låsbyvej 123, Veng
    8660 Skanderborg
    Mesing Kirke
    og graverkontor

    Præstevejen 14
    8660 Skanderborg

 


    Veng Kirke,
    graverkontor og Sognehuset
    Låsbyvej 80
    8660 Skanderborg    Kontakt

    Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Præst: 86 94 37 33