Det sker

FILMSTUDIEKREDS - 

Torsdag 6. september, onsdag 3. oktober, onsdag 7. november i Sognehuset i Veng

 

154film.jpg - 41.59 KB

Kender du det? En god film gik kun få dage i biografen, og du nåede det ikke! Eller du så en god film og havde ikke nogen at diskutere den med? Dét vil vi gerne råde bod på i sognenes filmstudiekreds. Der findes så mange gode film, der rejser en mængde spørgsmål, der er smukke og intense eller rå og uafrystelige. Nogle af dem vil vi se og tale om. 

På nuværende tidspunkt er filmstudiekredsen i fuld gang med sæsonens film og samtaler. Vi har set ”Strings”, ”The Mighty”, ”Luther” og ”Livet er smukt” og skal se flere film om mange af eksistensens hjørner.

De næste gange er onsdag den 7. november kl. 19.30,  tirsdag den 8. januar kl. 19.30 og onsdag den 6. februar kl. 19.30-22.00. Vil du ikke gå glip af kommende gode film og en samtale om dem, kan man tilmelde sig hos sognepræsten.

 

Konfirmand-messe - Min, din, vores fest – igen og igen

Hold forbruget nede af hensyn til miljøet og pengepungen.

Onsdag d. 23. januar kl. 17-20!

Alle har ret til en fantastisk konfirmations­dag. En konfirmationsfest kan dog hurtig blive et uoverskueligt projekt med alt for meget, der kun skal bruges én gang og et budget, der løber løbsk. Præsterne afholder i samarbejde med frivillige en konfirmand­messe til januar og igen i marts.

Her kan årets konfirmander komme og ”leje” sin kjole/jakke & bukser og få en masse gode idéer og inspiration til indbydelser, borddæk­ning, blomster, håropsætning m.m. OG sam­tidig støtte en god sag, hvor overskuddet går til konfirmationshjælp til trængte familier.

Man betaler et symbolsk beløb på 100 kr. i ”leje” for tøjet og forpligter sig til at aflevere det rent efter festen, så tøjet kan genbruges af andre konfirmander. Der er masser af tøj til både piger og drenge i en utrolig høj kvalitet. Tøjet er doneret af både private og forretninger, og meget af det er ganske nyt.

Det bedste ved projektet er, at man som kon­firmand OGSÅ er med til at passe på miljøet, da tøjet jo netop bliver brugt igen og igen.

Konfirmationsmessen finder sted onsdag d. 23. januar kl. 17-20 i Pavillon 5, Landsbyen Sølund, Dyrehaven 10, 8660 Skanderborg.

Vil man kigge igen senere, har vi også åben tirsdag 12. marts kl. 17-20.

Vi modtager stadig gerne konfirmations­tøj. Især fra sidste og forrige år. Så hvis du vil give din eller dit barns kjole eller konfirmationstøj til et godt formål, der både gavner miljøet og andre konfirmander, kan du aflevere tøjet hos præsten, i Sognehuset eller i Sognegården i Hørning.

 

Gudstjenester på Præstehaven

Mandag 24. december kl. 11.00

Torsdag 24. januar kl. 14.30

Torsdag 21. februar kl. 14.30

 

Samværsgruppen – for mennesker, der har mistet

Sognegården i Hørning den første onsdag i hver måned kl. 14.00-16.00

 

 

 

 

 

 

 

     Sognepræst Lise Palstrøm

    Låsbyvej 123, Veng
    8660 Skanderborg
    Mesing Kirke
    og graverkontor

    Præstevejen 14
    8660 Skanderborg

 


    Veng Kirke,
    graverkontor og Sognehuset
    Låsbyvej 80
    8660 Skanderborg    Kontakt

    Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Præst: 86 94 37 33