Menighedsrådsmøder og nyt fra menighedsrådet

Menighedsrådsmøderne er offentligt tilgængelige. De afholdes i Sognehuset i Veng.

Der er planlagt følgende møder i 

2020 -  kl. 19.00  .

21. januar 

20. februar

19. marts

22. april

12. maj

18. juni

20. august

15. september

29. oktober

26. november kl. 18.00

 

 

Nyt fra menighedsrådet - efterår 2018

Graver. Når SOGNET er udkommet, har menighedsrådet i samarbejde med Ousted-Tåning-Hylke og Voerladegård ansat en ledende graver til at varetage det nye kirkegårdssamarbejde fra årsskiftet. Vi glæder os til at kunne præsentere Inge Boisens nye kolleger i næste nummer af SOGNET.

Kirkegårdene. Sommerens tørke har drillet – også på kirkegårdene, hvor hække og sommerblomster har lidt, og nøjsomhedsplanter er skudt op, hvor de ikke er ønsket. Dejligt at gæster og gravstedsejere har været overbærende og forstående for både tørke og bemandingsproblemer. Samtidig har det været en stor fornøjelse at have haft Flemming Randel i praktik på kirkegårdene i dette specielle år.

Dåbsklude. Det er en glæde at have frivillige strikkere, som betyder, at alle dåbsfamilier modtager en dåbsklud i forbindelse med dåben i vore kirker. Tusind tak til strikkerne. Vi håber, I vil blive ved med at strikke.

Kistebærerlauget har der ikke været bud efter endnu, men vi kunne godt bruge flere frivillige, så vi er klar den dag, der måtte blive behov for hjælp.

Menighedsråd og præst vil også med glæde høre fra andre frivillige, der har lyst at give et nap med til eksempelvis Gud & Spaghetti eller Sogneindsamling.

 


    Sognepræst Lise Palstrøm

    Låsbyvej 123, Veng
    8660 Skanderborg
    Mesing Kirke
    og graverkontor

    Præstevejen 14
    8660 Skanderborg

 


    Veng Kirke,
    graverkontor og Sognehuset
    Låsbyvej 80
    8660 Skanderborg    Kontakt

    Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Præst: 86 94 37 33