Menighedsrådsvalg

Der vælges medlemmer til Veng-Mesing Menighedsråd hvert fjerde år. Næste valg bliver i 2020. Der er i Veng-Mesing sogne tradition for aftale-valg. Dvs. at selve valghandlingen, der ligger i november i valgåret, aflyses hvis der kun er opstillet én kandidatliste, som dermed automatisk bliver det nye menighedsråd. Opstillingen af kandidatlisten sker på et offentligt orienterings- og opstillingsmøde, der typisk afholdes i september i valgåret.

Se det aktuelle menighedsråd under Hvem er vi? / Menighedsrådet.

Menighedsrådsvalg 2020

Af Lise Palstrøm

Valgforsamling 2020 – bliv hørt!

Tirsdag d. 15. september kl. 17.00 afholder vi valgforsamling til det nye menighedsråd.

Menighedsrådet har afholdt orienteringsmøde tirsdag d. 9. juni i kirken, hvor der blev fortalt om de sidste fire års menighedsrådsarbejde og om drømmene om de kommende års kirkelige arbejde. Et par af vore gode menighedsrådsmedlemmer holder op efter mange års godt arbejde, så der er brug for nye kræfter. Hvis du er døbt og medlem af Folkekirken og bosiddende i Veng eller Mesing sogne, kan du stille op til menighedsrådsvalget.

Helt nye regler giver os mulighed for at stille en liste op og vælge det nye menighedsråd på valgforsamlingsdagen. Fyraftensmødet bliver formentlig afholdt i kirken, hvor der vil blive budt på lidt at spise og drikke.

Bliv hørt, få dine idéer taget op og vær med til at sætte dit præg på kirkernes liv de næste fire år. Alle nuværende menighedsrådsmedlemmer vil hellere end gerne give dig svar på de spørgsmål, du måtte have.

 164valg2020.jpg - 101.63 KB

164valgforsamling2020.png - 271.10 KB

163valg2.jpg - 1.71 MB


    Sognepræst Lise Palstrøm

    Låsbyvej 123, Veng
    8660 Skanderborg
    Mesing Kirke
    og graverkontor

    Præstevejen 14
    8660 Skanderborg

 


    Veng Kirke,
    graverkontor og Sognehuset
    Låsbyvej 80
    8660 Skanderborg    Kontakt

    Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Præst: 86 94 37 33