Musik i kirken

Ved friluftsgudstjenesterne

søndag den 6. september i Nr. Vissing medvirker Kim Hansen, trompet, ved friluftsgudstjenesterne. 

Pinsedag medvirker Kim Hansen, trompet, ved gudstjenesten i Mesing kirke..

Kim Hansen er til daglig ansat i Aarhus Symfoniorkester som Solotrompetist. Han har tidligere været ansat i Prinsens Musikkorps i Skive. Kim har spillet til gudstjenester i Veng og Mesing siden omkring 2004, så han er et kendt ansigt i sognet. Kim er gift med Anne Mette, trompetist, som også har medvirket ved gudstjenesterne i Veng og Mesing.

kim hansenw.jpg - 29.60 KB

anja.jpg - 7.10 MB

Søndag den 25. oktober kl. 16 i Veng Kirke. Musik fra øverste hylde, når sangerparret, sopran Anja Rossau, og tenor Anders Hildebrandt, akkompagneret af pianist Vitalija Gurviciute, fremfører nogle af de største og mest kendte oratorier  med sange fra Händels Messias, Mendelssohns Elijah og Haydns Skabelsen. Smukke duetter af bl.a. Purcell, Molique og Mendelssohn.

Musikken svinger fra højtidelig og inderlig til jublende og medrivende, så der skulle gerne være noget for enhver smag og til at holde ørerne skarpe igennem hele koncerten!

Anja Rossau er uddannet på Royal Academie of Music i London  og Anders Hildebrandt hos Michael Flannagan i München. Sammen og hver for sig har sangerparret en omfattende koncertvirksomhed bl.a i  kirker, operaer og deres egen virksomhed " Eventyroperaen". De bliver akkompagneret af pianist Vitalija Gurviciute, som studerer på solistlinjen på Det Jyske Musikkonservatorium..

Søndag den 6. december kl. 19.30 er der julekoncert i Mesing Kirke med guitarvirtuosen Søren Bødker Madsen. Læs mere herom senere.

Søndag 1. november kl. 19 i Veng Kirke, allehelgen, medvirker Vengkoret

musik.jpg - 1.40 MB


    Sognepræst Lise Palstrøm

    Låsbyvej 123, Veng
    8660 Skanderborg
    Mesing Kirke
    og graverkontor

    Præstevejen 14
    8660 Skanderborg

 


    Veng Kirke,
    graverkontor og Sognehuset
    Låsbyvej 80
    8660 Skanderborg    Kontakt

    Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Præst: 86 94 37 33