Sogneeftermiddage og udflugter

Der arrangeres sogneeftermiddage 6 gange om året. Første tirsdag i månederne februar, marts og april og igen i efteråret, september, oktober og november. Sogneeftermiddagene foregår kl. 14.00 i Sognehuset i Veng (undtagelse kan forekomme). Kaffe og kage er gratis. Alle er velkomne.

Tirsdag d. 7. februar: KURT KOM FORBI 

– og det gør han igen i Sognehuset denne eftermiddag. Eller vi skulle måske rettere sige: KURT VENDER HJEM! For vore sogne er barndommens land for Kurt. Mon ikke vi får en fortælling fra svundne tider? Kurt vil også fortælle om sine mange års ’kommen forbi’ alverdens mennesker og spændende lokaliteter, ligesom vi får muligheden for at varme op til KURTs besøg i Mesing.

kurt leth kom forbi.jpg - 18.57 KB

Tirsdag d. 7. marts.  DE 17 NYE GLOBALE MÅL

– kommer det os ved? Og hvordan? Hvordan ser verdensmålene ud set fra en af vore unges synsvinkel. Anders Palstrøm vender hjem til Veng for en eftermiddag – for at tage os med på en hæsblæsende tur rundt om og ind i de 17 nye verdensmål. Hvordan kan enkeltpersoner og små lokalsamfund spille med? Er det andet end ord?

verdensmlene global goals.jpg - 1.65 MB
 

Sogneudflugt og sogneeftermiddag

Sæt kryds i kalenderen! For torsdag d. 24. august løber årets sogneudflugt af stabelen, når vi drager til den gamle ’kongeby’, Viborg, og omegn. Kom og hør om turen og seværdighederne på sogneeftermiddagen i Veng Sognehus tirsdag d. 4. april kl. 14.00

     Sognepræst Lise Palstrøm

    Låsbyvej 123, Veng
    8660 Skanderborg
    Mesing Kirke
    og graverkontor

    Præstevejen 14
    8660 Skanderborg

 


    Veng Kirke,
    graverkontor og Sognehuset
    Låsbyvej 80
    8660 Skanderborg    Kontakt

    Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Præst: 86 94 37 33