Sogneeftermiddage og udflugter

Der arrangeres sogneeftermiddage 6 gange om året. Første tirsdag i månederne februar, marts og april og igen i efteråret, september, oktober og november. Sogneeftermiddagene foregår kl. 14.00 i Sognehuset i Veng (undtagelse kan forekomme). Kaffe og kage er gratis. Alle er velkomne.

SOGNEEFTERMIDDAG ”I fængsel” Tirsdag d. 6. marts kl. 14.00 i Sognehuset

 Fængselspræst Jesper Birkler fortæller fra sit virke.

154sogneeftermiddag3.jpg - 21.34 KB

Præst for fangerne

Kirke og dagligt liv i det topsikrede Enner Mark Fængsel ved Horsens.

Enner Mark Fængsel ved Horsens er et topsikret fængsel. Her er fængselspræst Jesper Birkler dagligt sammen med mennesker, som har begået de alvorligste forbrydelser, og som afsoner fængselsstraffe fra nogle få år til livstid og forvaring.

I foredraget fortæller han om den ofte barske hverdag blandt rockere og bander, drabsmænd, narkohandlere, røveridømte, voldsmænd og terrordømte – en hverdag, som er meningsfuld og teologisk udfordrende!

Hvad med spørgsmål om skyld og straf og om håb og længsel? Hvordan kan de indsatte opretholde kontakt til familien udenfor, og hvad er det for mennesker, der kommer ud på den anden side efter endt straf?

SOGNEEFTERMIDDAG - ”Om sogneudflugten i 2018” - Tirsdag d. 3. april kl. 14.00 i Sognehuset

154als.jpg - 65.93 KB

Als – historien og livet på øen

Sønderborg, Nordborg, Augustenborg, istid, morænebakker og fjorde, krigstid, 1864, tysk og dansk. Stikordene er mange, når vi taler om Als. Nu vil vi på besøg, og vi ved, at vi kun når at se en smule af den skønne egn. På sogneeftermiddagen vil vi se og høre lidt af hvert – også noget af det, vi ikke får oplevet, når vi drager afsted på sogneudflugt sidst i august. Kom og vær med – uanset om du kan komme med på turen eller ej.

 

Tirsdag 6. februar 2018: Smil på Dødens Avenue!

Jesper Grønkjær er Danmarks internationale tryllekunstner. Han drager på ekspeditioner til klodens fjerneste afkroge, for at optræde hos befolkningsgrupper uendelig fjernt fra det liv, vi kender i Danmark. 

Forårets øvrige sogneeftermiddage bliver tirsdag d. 6. marts og tirsdag d. 3. april. De annonceres på her på hjemmesiden, på Facebook og i UgeBladet.

borneo.jpg - 926.75 KB


    Sognepræst Lise Palstrøm

    Låsbyvej 123, Veng
    8660 Skanderborg
    Mesing Kirke
    og graverkontor

    Præstevejen 14
    8660 Skanderborg

 


    Veng Kirke,
    graverkontor og Sognehuset
    Låsbyvej 80
    8660 Skanderborg    Kontakt

    Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Præst: 86 94 37 33