Sogneeftermiddage og -udflugter

Sogneeftermiddage finder sted den 1. tirsdag i måneden februar, marts, april og september, oktober og november kl. 14.00 i Sognehuset i Veng

DEN 1. SEPTEMBER 2020 KL. 14.00 FÅR VI IGEN BESØG AF JESPER GRØNKJÆR,GLOBETROTTER OG TRYLLEKUNSTNER.


Jesper tager os med til det kaotiske Indien, hvor rotter piler om benene på én, hvor man skal træde hen over tiggere og krøblinge, der ligger på gaden i tusindtal, folk der råber og skriger, så man får tinnitus og migræne…men som også rummer, så meget smukt. I Indien har Jesper optrådt både i fængsler og hos syersker, der arbejder under helt ufattelige og dårlige forhold. En fortælling om at være menneske trods vidt forskellige vilkår i en verden, der alligevel har så meget til fælles.

163jespergrnkjr2.jpg - 230.93 KB 

Sogneudflugten i august udsættes til næste sommer.

 

Provstirejse til passionsfestspillene i Oberammergau er udsat til 2022

I samarbejde med Stilling Sogn arrangerer Skanderborg Provsti en rejse til denne helt specielle begivenhed. Udover passionsspil byder turen også på spændende besøg, f.eks. Eisenach, Wartburg, Bamberg og Garmisch Partenkirchen.

Det bliver en 6 dages tur med luksusbus. Datoen kendes endnu ikke.

Turarrangør - Adm. leder ved Stilling Kirke, Poul Raaby – tidl. rejseleder.                                                          

Pris: Kr. 8.400 - 9.100 afhængig af overnatningskategori i Oberammergau. Prisen inkluderer stort set det hele: Transport i 4 stjernet langtursbus, div. udflugter og entreer, 2 overnatninger i selve Oberammergau by, 3 øvrige overnatninger (tillæg for enkeltværelse), 5 x morgenmad og 5 x aftensmad.

Tilmelding og yderligere information - Poul Raaby, 2343 1751, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Historien om Passionsspillene -  Siden år 1634 har hele Oberammergau bys befolkning i det smukke sydtyske Bayern i nutiden hvert 10. år opført Jesu lidelseshistorie. En professionel og fantastisk opsætning, som hver gang ses af mere end ½ mio. mennesker fra hele verden!

oberammergau.png - 297.97 KB

 -----------------------------------

 


    Sognepræst Lise Palstrøm

    Låsbyvej 123, Veng
    8660 Skanderborg
    Mesing Kirke
    og graverkontor

    Præstevejen 14
    8660 Skanderborg

 


    Veng Kirke,
    graverkontor og Sognehuset
    Låsbyvej 80
    8660 Skanderborg    Kontakt

    Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Præst: 86 94 37 33