FILMSTUDIEKREDS -  i  Sognehuset i Veng kl. 19.30

2020: Filmstudiekredsen fortsætter i efteråret, følg med på FB

154film.jpg - 41.59 KB

Kender du det? En god film gik kun få dage i biografen, og du nåede det ikke! Eller du så en god film og havde ikke nogen at diskutere den med? Dét vil vi gerne råde bod på i sognenes filmstudiekreds. Der findes så mange gode film, der rejser en mængde spørgsmål, der er smukke og intense eller rå og uafrystelige. Nogle af dem vil vi se og tale om.

På nuværende tidspunkt er filmstudiekredsen i fuld gang med sæsonens film og samtaler. Vi har set ”Strings”, ”The Mighty”, ”Luther” og ”Livet er smukt” og skal se flere film om mange af eksistensens hjørner.

Vil du ikke gå glip af kommende gode film og en samtale om dem, kan man tilmelde sig hos sognepræsten

Møder i Sognegården i Hørning  

Hørning Sognegård – fælles arrangementer

Samværsgruppen

Har du mistet, er der mulighed for at mødes med ligestillede i Samværsgruppen i sognegården i Hørning. I den kommende sæson har vi så mange konfirmander, at Samværsgruppen må holde flyttedag, så det er den første torsdag i oktober, november og december, gruppen mødes kl. 14-16. Alle er velkomne. Tovholderne er Karen-Inger Rasmussen, Marie von Hallas og Knud Erik Johansen med sognepræst Lise Palstrøm tilknyttet.

Demenscafé

I skrivende stund er det ikke muligt at fortælle, hvornår vi kan genoptage møderne i den nystartede demenscafé; men der vil blive orienteret på diverse platforme og gennem pensionistforeningerne og Ældresagen, når vi må komme i gang igen. Det har tidligere været en tirsdag formiddag om måneden, og det er Bent Kjær, der samler trådene.

Gudstjenester på Præstehaven

Da gudstjenesterne på Præstehaven fik lov at begynde igen, var det de første to gange udendørs. Vi håber meget, det nu igen er muligt at fejre gudstjeneste indendøre i forhallen på Præstehaven.

Torsdag d. 17. september og torsdag d. 19. november kl. 14.30.

I november er der sangcafé efter gudstjenesten.

Torsdag d. 22. oktober kl. 11.30 er der Gud og Gule Ærter med gudstjeneste i Hørning Kirke efterfulgt af gule ærter i sognegården.

Samtalesalon for kvinder

I Sognegården i Hørning mødes gæve kvinder en torsdag formiddag om måneden til Samtalesalon om aktuelle og vedkommende emner. Salonens deltagere er velkomne til at komme med oplæg, som kan være ud fra en af Aarhus Universitetsforlags ”Tænkepauser” eller et andet emne, vi ønsker at samtale om.

Samtalesalon finder sted i Hørning Sognegård torsdagene 20. september, 29. oktober og 25. november kl. 10.00. Der serveres en ’tør’ kop kaffe, og samtalen varer en god time.

Sognepræst Lise Palstrøm
Låsbyvej 123, Veng
8660 Skanderborg

Mesing Kirke
og graverkontor

Præstevejen 14
8660 Skanderborg

Veng Kirke,
graverkontor og Sognehuset

Låsbyvej 80
8660 Skanderborg

Kontakt
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst: 86 94 37 33