FILMSTUDIEKREDS -  i  Sognehuset i Veng kl. 19.30

2021: 

Mødestedet er Sognehuset i Veng kl. 19.30 – 22.00, og aftenen indledes med en ’tør’ kop kaffe og en indledning til aftenens film. Efterfølgende taler vi sammen om filmen og dens tema over en ostemad og et glas. Det er alt fra det mindste til det største for alle i kløverbladets fem sogne. Kontakt sognepræsten, hvis du også gerne vil være med. Se nærmere under studiekredse.

154film.jpg - 41.59 KB

 

 

Møder i Sognegården i Hørning  

Hørning Sognegård – fælles arrangementer

Samværsgruppen

Har du mistet, er der mulighed for at mødes med ligestillede i Samværsgruppen i sognegården i Hørning. I marts og april er det den første torsdag i måneden, fra maj igen om onsdagen kl. 14-16. Vi nåede d. 3. december at afholde en dejlig ’corona-sikker’ julefrokost med afstand og servering, handsker, sprit og mundbind! Vi håber, vi snart må mødes igen. Alle er velkomne. Tovholderne er Karen-Inger Rasmussen, Marie von Hallas og Knud Erik Johansen med sognepræst Lise Palstrøm tilknyttet.

Demenscafé

I skrivende stund er det ikke muligt at fortælle, hvornår vi kan genoptage møderne i den nystartede demenscafé; men der vil blive orienteret på diverse platforme og gennem pensionistforeningerne og Ældresagen, når vi må komme i gang igen. Det har tidligere været en tirsdag formiddag om måneden, og det er Bent Kjær, der samler trådene.

Gudstjenester på Præstehaven

Det er trist, at det endnu ikke er muligt at fejre gudstjeneste eller i det hele taget besøge beboere på plejecentret Præstehaven. Men det lysner! Nu er alle beboere og en del personale blevet vaccineret mod Covid-19, så nu glæder vi os alle til at kunne genoptage besøg og gudstjenester inden længe.

I maj og juni 2020 havde vi nogle forrygende og opløftende friluftsgudstjenester, men siden har det været umuligt at samles.

Personalet og bruger-pårørenderådet har været ekstraordinært gode til at arrangere mindre sammenkomster, høstfest og Luciaoptog – og vi er mange, der aldrig vil glemme ”Danmark synger for Dronningen” i april for ikke at tale om den fantastiske Sankt Hans-fest i det skønne midsommervejr.

 166prstehaven.jpg - 252,04 kB

Præstehaven synger for dronningen den 20. april 2020. Foto: Lise Palstrøm

Samtalesalon for kvinder

I Sognegården i Hørning mødes gæve kvinder en torsdag formiddag om måneden til Samtalesalon om aktuelle og vedkommende emner. Salonens deltagere er velkomne til at komme med oplæg, som kan være ud fra en af Aarhus Universitetsforlags ”Tænkepauser” eller et andet emne, vi ønsker at samtale om.  Der serveres en ’tør’ kop kaffe, og samtalen varer en god time.

Må vi samles, er det: Torsdagene d. 25. marts, 22. april og 27. maj kl. 10.00

Tænkepauser for mænd.

Så vidt muligt den sidste torsdag i måneden kl. 9-10 i Hørning sognegård mødes en flok mænd til oplæg og samtale om et emne fra Aarhus Universitetsforlags lille serie ”Tænkepauser”.

Tænkepauser Tro, Håb, Kærlighed

Vi håber på at kunne invitere til fælles sogneaften i Hørning om Tænkepauserne: Tro, Håb og Kærlighed. Sognepræst Majbrit Daugaard kommer med oplæg – og alle er velkomne til at deltage i den efterfølgende samtale. 

 

Sognepræst Lise Palstrøm
Låsbyvej 123, Veng
8660 Skanderborg

Mesing Kirke
og graverkontor

Præstevejen 14
8660 Skanderborg

Veng Kirke,
graverkontor og Sognehuset

Låsbyvej 80
8660 Skanderborg

Kontakt
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst: 86 94 37 33