155vengkirketarnflemmingrandel.jpg - 2.22 MB

Minikonfirmander i 2019 i Veng Kirkes tårn

Minikonfirmander

Det er de GRØNNE børn fra skolen, der får tilbud om at blive minikonfirmand og være med til at udforske kirken og kirkegården, lytte, lege og ’smage’ på kirken og dens fortællinger. Indbydelsen er blevet delt ud på skolen, og alle kan tilmelde sig til sognepræsten.

Har du lyst til at komme op på kirkens loft og se kirkehvælvingerne ovenfra? Eller komme op i kirketårnet og se ud over byen og markerne?

Har du lyst til at komme ned i krypten og finde ud af, hvor hunden ligger begravet?

Så skal du være minikonfirmand! Det kan du blive, hvis du går i 3. klasse/GRØN på Veng Skole. Du får også nogle af verdens bedste fortællinger og kan være med til at fortælle dem videre med optrin og krybbespil i kirken.

 Du får en indbydelse på skolen lige efter sommerferien.

Foto: Udsigten fra klokketårnet i Veng er fotograferet af Flemming Randel

 2021:

Sognenes minikonfirmander har virkelig måttet være tålmodige i år. Ikke alene er deres skolegang blevet besværliggjort, men de er også blevet forsinket i at blive minikonfirmander. Efter nytår skulle de have været i gang. I stedet har de fået en pose med opgaver, udfordringer og selvfølgelig lidt at tygge på og i – og så ser vi frem til at måtte mødes fysisk. Måske er vi ved at være i gang, når SOGNET 166 er på gaden. Minikonfirmandernes store projekt, et ”passionsspil”, vil blive opført ved lejlighed. Vi havde håbet på Mariæ Bebudelse d. 21. marts, men vi må efter al sandsynlighed vente lidt længere.

hjerter2.jpg - 18,18 kB

Eksempel på de mindstes produktion til julegudstjenesten for dagpleje og børnehus.

 

Sognepræst Lise Palstrøm
Låsbyvej 123, Veng
8660 Skanderborg

Mesing Kirke
og graverkontor

Præstevejen 14
8660 Skanderborg

Veng Kirke,
graverkontor og Sognehuset

Låsbyvej 80
8660 Skanderborg

Kontakt
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst: 86 94 37 33