Koncert i Veng Kirke søndag den 1. oktober 2023 kl. 19.30 med Aarhus U.

Aarhus U er et blandet kor bestående af 40 ambitiøse korsangere i alderen 15-20 år fra det århusianske kormiljø.   

     Med 40 medlemmer er koret det største ungdomskor af sin art i Danmark. Koret ledes af dirigent Jonas Rasmussen.

     Koret drager i november 2023 til Norrköbing, hvor de skal deltage i European Choir Games, og har i den anledning sammensat et spændende program, der bevæger sig alt fra Mendelssohn og Buchenberg til Pentatonix og Ben Parry. Koret synger langt det meste af repertoiret udenad og har altid fokus på at give publikum en oplevelse udover det sædvanlige.

     Mange af de stykker, der synges, er let koreograferede, og koret stræber efter at eksperimentere med forventningerne til en ”normal”  korkoncert. Der er fri adgang til koncerten, der er arrangeret af Veng Menighedsråd.

Man kan læse mere om Aarhus U på www.aarhusu.dk

 Adventskoncert i Mesing - torsdag d. 30. november 2023 kl. 19.30

Sopran Anja Rossau synger dejlige kendte og ukendte sange om julen og dens kristne budskab til os alle. Troen, håbet, forventningen og næstekærligheden er i højsædet ved aftenens koncert, så vi alle kan komme i den helt rigtige julestemning op til første søndag i advent.

     Anja Rossau er uddannet operasanger ved The Royal Academy of Music i London og har turneret i det meste af verden, inden hun vendte hjem til Danmark. Hun nyder at blande genrer, så ved aftenens koncert vil der være forskellig slags musik repræsenteret - ikke kun klassisk.

     Med sig har hun den dygtige tyske pianist Michael Blume, som Anja ofte arbejder sammen med. Michael arbejder som både pianist og organist, så koncerten vil blive flot ledet af ham.

     Publikum bliver selvfølgelig heller ikke snydt for muligheden for at synge med på en julesalme eller to, så vi alle kan få rørt stemmebåndene lidt.

     Der er gratis adgang og alle er velkommen. Efter koncerten inviterer Menighedsrådet på gløgg og æbleskiver i Forsamlingshuset.

 

Sognepræst Lise Palstrøm
Låsbyvej 123, Veng
8660 Skanderborg

Mesing Kirke
og graverkontor

Præstevejen 14
8660 Skanderborg

Veng Kirke,
graverkontor og Sognehuset

Låsbyvej 80
8660 Skanderborg

Kontakt
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst: 86 94 37 33