”Cohen i kirken” i Veng onsdag den 22. september kl. 19.30

Koncertfortællingen "Cohen i kirken " tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem i en ramme af mesterens poesi og historie.

Kvartetten bag koncertfortællingen er sanger og guitarist Karsten Holm, bassisten Bjørn "Bønne” Petersen, guitaristen Martin Blom og violinisten Knud Erik "Fuddi" Steengaard. Den canadiske sangskriver og digter Leonard Cohen, der døde i efteråret 2016, er en af vor tids største sangskrivere, og hans sange er blevet en del af vores fælles kultur.

Glæd jer til en aften med kvartettens originale arrangementer af Leonard Cohens sange og mellem sangene fortællinger om Leonard Cohens liv. 

168cohen-presse.jpg - 2,65 MB

 

Julekoncert i Mesing Kirke torsdag den 25. november kl. 19.30

Læn dig tilbage og nyd en koncert fuld af nærvær, ro og nydelse. Oplev Petsi Friis, sang, Jesper Smalbro, kontrabas og Michael Vestbo, guitar, fortolke nordiske salmer og sange. Overskriften for koncerten er Skumringskoncert, hvori også julens dejlige sange indgår.

Petsi Friis er født og til dels opvokset på Færøerne i en kultur med musik og sang. Hun har sunget hele sit liv, både som solist og med adskillige kor og har rejst verden rundt med musikken. Repertoiret spænder vidt fra rytmisk til klassisk og fra Pop/Rock til folkemusik.

 

Syng Dansk Syng sammen! Onsdag d. 3. november kl. 17-18

Sidste år måtte vi ikke være så mange – i år håber vi, vi kan synge løs.

Sangtimen ligger i år igen ved fyraftenstid, så alle kan være med:

SYNG DANSK i Veng Kirke – en times fyraftens-fællessang som optakt til Spil Dansk-ugen.

 

Julen synges ind 4. søndag i advent, 19. december kl. 16.00 i Veng Kirke

Har du favoritter blandt advents- og julesalmerne, som du synes synges for lidt? Så kom med dit ønske inden 1. søndag i advent, så ser vi, hvor mange ønsker vi kan nå at opfylde.

 

Sognepræst Lise Palstrøm
Låsbyvej 123, Veng
8660 Skanderborg

Mesing Kirke
og graverkontor

Præstevejen 14
8660 Skanderborg

Veng Kirke,
graverkontor og Sognehuset

Låsbyvej 80
8660 Skanderborg

Kontakt
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst: 86 94 37 33