Sogneudflugten 2022 - 

16. august 2022. Turen er fuldtegnet, men du kan komme på venteliste ved kontakt Lise Palstrøm. 

Sogneeftermiddag tirsdag d. 6. september kl. 14-16

Sat ud af spillet! – og finde en ny vej. 

Kaj Nielsen, manden bag et stort kirkegalleri på Facebook, fortæller om sit liv. Det er store omvæltninger, der har præget den tidligere erhvervsleders
hverdag, og Kaj Nielsen beretter om tiden med stress ngst og sygdom, arbejdsløshed efter et aktivt liv i erhvervslivet, en fritid med musik og fotografering.
I sin søgen efter mening, fylde og lys fik han sat sig nye mål og kom derved til at skrive Danmarkshistorie ved oprettelsen af Danmarks største kirkegalleri.

   

 

Sogneeftermiddag tirsdag d. 4. oktober 2022 kl. 14-16:
En rejse i Skyggernes Land
v. Marianne Hesselholt
Marianne fortæller: ”Foredraget vil handle om alzheimers, en diagnose, der var ret ukendt, da min mor fik den i 1982. I 2009 skrev jeg bogen ”Skyggelys” om min mor og holdt i årene derefter mange foredrag om emnet. Mest af alt for at forsøge at fjerne de mange fordomme, der knytter sig til sygdommen. I februar 2019 fik min mand diagnosen alzheimers, i et par år havde jeg ikke mod til at fortsætte foredragene. Dertil fyldte det for meget i min hverdag, men min mand fik mig for kort tid siden overtalt til at tage det op igen. Alzheimers er en alvorlig og uhelbredelig sygdom, men når det er sagt, er ikke alt sagt. Der er lys også på den vej, den syge går, og som man går sammen med ham/hende. Jeg vil fortælle om dette lys, som ingen sygdom formår at slukke, men som man meget tit glemmer i fortvivlelsen over, hvor hårdt det kan være at leve i nærkontakt med sygdomme

 

Sogneeftermiddag tirsdag d. 1. november 2022 - OBS! kl. 15.30:

Vi drikker eftermiddagskaffe sammen, taler og synger og ”varmer op” til fyraftenssang i kirken:

Syng Dansk – syng sammen! Tirsdag d. 1. november kl. 17-18 i Veng Kirke
Sange og salmer til tiden og årstiden. Veng Skoles kor vil synge et par sange, men først og fremmest vil vi synge sammen i årets sangtime, hvor vi synger til akkompagnement af kirkens gode klaver. 

 

Provstirejse til passionsfestspillene i Oberammergau 27. august - 1. september 2022

Siden år 1634 har hele Oberammergau bys befolkning i det smukke sydtyske Bayern hvert 10. år opført Jesu lidelseshistorie. En professionel og fantastisk opsætning, som hver gang ses af mere end ½ mio. mennesker fra hele verden!

Pandemien satte en stopper for forestillingerne i 2020, og det hele blev udskudt til 2022.

Ved redaktionens slutning var der nogle få ledige pladser i provstiets tur, der begynder 27. august med hjemkomst 1. september.

Kontakt Poul Raaby på Stilling kirkekontor, hvis det er noget for dig. Tlf: 2343 1751 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I samarbejde med Stilling Sogn arrangerer Skanderborg Provsti en rejse til denne helt specielle begivenhed. Udover passionsspil byder turen også på spændende besøg, f.eks. Eisenach, Wartburg, Bamberg og Garmisch Partenkirchen.

Det bliver en 6 dages tur med luksusbus. 

Turarrangør - Adm. leder ved Stilling Kirke, Poul Raaby – tidl. rejseleder.                                                          

Pris: Kr. 8.400 - 9.100 afhængig af overnatningskategori i Oberammergau. Prisen inkluderer stort set det hele: Transport i 4 stjernet langtursbus, div. udflugter og entreer, 2 overnatninger i selve Oberammergau by, 3 øvrige overnatninger (tillæg for enkeltværelse), 5 x morgenmad og 5 x aftensmad.

Tilmelding og yderligere information - Poul Raaby, 2343 1751, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Historien om Passionsspillene -  Siden år 1634 har hele Oberammergau bys befolkning i det smukke sydtyske Bayern i nutiden hvert 10. år opført Jesu lidelseshistorie. En professionel og fantastisk opsætning, som hver gang ses af mere end ½ mio. mennesker fra hele verden!

oberammergau.png - 297.97 KB   

  

 -----------------------------------

 

Sognepræst Lise Palstrøm
Låsbyvej 123, Veng
8660 Skanderborg

Mesing Kirke
og graverkontor

Præstevejen 14
8660 Skanderborg

Veng Kirke,
graverkontor og Sognehuset

Låsbyvej 80
8660 Skanderborg

Kontakt
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst: 86 94 37 33