2022

Tirsdag d. 1. februar bliver kalenderårets første sogneeftermiddag.
HUMOR – fitness for sjælen
Glæd jer til et besøg af den vestjyske komiker og revyforfatter Leif Fabricius, som vil forsøge at indkredse, hvad humor er for en størrelse.
Leif Fabricius, som er etnisk vestjyde, har i en årrække været kunstnerisk leder af Esbjergrevyen. På landsplan er han nok mest kendt for at være ophavsmanden til figuren Karl Ejnar – ham fra Borris med eget bookingfirma!
Humor er jo en alvorlig sag, hvis man vil forsøge at få hold på den, og for Leif Fabricius kan humor bedst sammenlignes med kærlighed – for begge dele er guddommelige. Undervejs drysser han gavmildt ud af eksempler på, hvad humor er ifølge Leif.

 


Tirsdag 1. marts.
Da aftalerne ikke er helt på plads, bliver indholdet ikke afsløret endnu. Så hold godt øje med hjemmesiden, Facebook og Uge-bladet, når vi når tættere på.
Vi blev snydt for flere sogneeftermiddage i pandemiens tid, selvom det lykkedes os at holde nogle i kirkerummet sidste efterår. Det kommende forår tager vi revanche og indlægger en ekstra sogneeftermiddag i maj.

I april kommer det til at dreje sig om næste sommers sogneudflugt, i maj kommer den tidligere pilgrimspræst i stiftet
og fortæller om den tilgang, hun har haft til pilgrimsvandring i kirkeregi. Men mere om det i SOGNET 170.

Sogneudflugten 2021 - 

Sogneudflugten til Skive og omegn fandt sted onsdag d. 15. september

Nu er vaccinationerne tilendebragt, og vi er vist mange, der glæder os til igen at komme på tur. Turen vil som vanligt begynde fra morgenstunden og blive ledet af Flemming Schreiber Pedersen og Lise Palstrøm. I år er det en særlig glæde, at vi får Henrik Friis (tidligere Søballe) til at være vores guide. Henrik har bosat sig på sin fødeegn og glæder sig til at møde gamle naboer fra sognene. Kongenshus Mindepark, Skive, Salling og Sevel kranser dagen. 

Turen er overtegnet, men man er velkommen til at blive skrevet på ventelisten. Pris kr. 200,-

 kongenshus.jpg - 261,77 kB

__________________________________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Provstirejse til passionsfestspillene i Oberammergau er udsat til 2022

I samarbejde med Stilling Sogn arrangerer Skanderborg Provsti en rejse til denne helt specielle begivenhed. Udover passionsspil byder turen også på spændende besøg, f.eks. Eisenach, Wartburg, Bamberg og Garmisch Partenkirchen.

Det bliver en 6 dages tur med luksusbus. Datoen kendes endnu ikke.

Turarrangør - Adm. leder ved Stilling Kirke, Poul Raaby – tidl. rejseleder.                                                          

Pris: Kr. 8.400 - 9.100 afhængig af overnatningskategori i Oberammergau. Prisen inkluderer stort set det hele: Transport i 4 stjernet langtursbus, div. udflugter og entreer, 2 overnatninger i selve Oberammergau by, 3 øvrige overnatninger (tillæg for enkeltværelse), 5 x morgenmad og 5 x aftensmad.

Tilmelding og yderligere information - Poul Raaby, 2343 1751, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Historien om Passionsspillene -  Siden år 1634 har hele Oberammergau bys befolkning i det smukke sydtyske Bayern i nutiden hvert 10. år opført Jesu lidelseshistorie. En professionel og fantastisk opsætning, som hver gang ses af mere end ½ mio. mennesker fra hele verden!

oberammergau.png - 297.97 KB

 -----------------------------------

 

Sognepræst Lise Palstrøm
Låsbyvej 123, Veng
8660 Skanderborg

Mesing Kirke
og graverkontor

Præstevejen 14
8660 Skanderborg

Veng Kirke,
graverkontor og Sognehuset

Låsbyvej 80
8660 Skanderborg

Kontakt
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst: 86 94 37 33