Sogneudflugten 2021 - 

Sogneudflugten til Skive og omegn finder sted onsdag d. 15. september

Nu er vaccinationerne tilendebragt, og vi er vist mange, der glæder os til igen at komme på tur. Turen vil som vanligt begynde fra morgenstunden og blive ledet af Flemming Schreiber Pedersen og Lise Palstrøm. I år er det en særlig glæde, at vi får Henrik Friis (tidligere Søballe) til at være vores guide. Henrik har bosat sig på sin fødeegn og glæder sig til at møde gamle naboer fra sognene. Kongenshus Mindepark, Skive, Salling og Sevel kranser dagen. 

Turen er overtegnet, men man er velkommen til at blive skrevet på ventelisten. Pris kr. 200,-

 kongenshus.jpg - 261,77 kB

__________________________________________________________________________________________________________________________________

POLITICAL IS PERSONAL - 7. september 2021 kl. 14 i Sognehuset i Veng

Dansk-israelske Sarah Linder gæster Veng for at fortælle om det spændende kvindeprojekt, hun er primus motor i Israel-Palæstina. Det er et initiativ, der sørger for at få lavet dybtgående interviews med israelske, jødiske og palæstinensiske kvinder i sikre omgivelser, hvor de trygt kan dele deres oplevelser og fortælle om, hvordan deres liv er blevet påvirket af den lange og svære konflikt.

Formålet er verdensomspændende: at give kvinder stemme i enhver konfliktzone 

____________________________________________________________________________________________________________________________

 

Den nye højskolesangbog – hvad kan den, som den gamle ikke kunne?

Det fortæller organist, komponist og højskolelærer Hans Dammeyer om tirsdag d. 5. oktober kl. 14 i Sognehuset i Veng

– og vi skal selvfølgelig synge nogle af sangene.

166sagbog.jpg - 63,74 kB      

Inden corona-pandemien satte en stopper for mange ting havde vi i marts 2020 besøg af Hans Dammeyer, der ledte os gennem overvejelserne bag redaktionen af nye udgaver af danskernes fælles sangbog ud over salmebogen, nemlig Højskolesangbogen. 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

 Tirsdag den 2. november - Se senere arrangementet på her på hjemmesiden og/eller på kirkens Facebookside.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Provstirejse til passionsfestspillene i Oberammergau er udsat til 2022

I samarbejde med Stilling Sogn arrangerer Skanderborg Provsti en rejse til denne helt specielle begivenhed. Udover passionsspil byder turen også på spændende besøg, f.eks. Eisenach, Wartburg, Bamberg og Garmisch Partenkirchen.

Det bliver en 6 dages tur med luksusbus. Datoen kendes endnu ikke.

Turarrangør - Adm. leder ved Stilling Kirke, Poul Raaby – tidl. rejseleder.                                                          

Pris: Kr. 8.400 - 9.100 afhængig af overnatningskategori i Oberammergau. Prisen inkluderer stort set det hele: Transport i 4 stjernet langtursbus, div. udflugter og entreer, 2 overnatninger i selve Oberammergau by, 3 øvrige overnatninger (tillæg for enkeltværelse), 5 x morgenmad og 5 x aftensmad.

Tilmelding og yderligere information - Poul Raaby, 2343 1751, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Historien om Passionsspillene -  Siden år 1634 har hele Oberammergau bys befolkning i det smukke sydtyske Bayern i nutiden hvert 10. år opført Jesu lidelseshistorie. En professionel og fantastisk opsætning, som hver gang ses af mere end ½ mio. mennesker fra hele verden!

oberammergau.png - 297.97 KB

 -----------------------------------

 

Sognepræst Lise Palstrøm
Låsbyvej 123, Veng
8660 Skanderborg

Mesing Kirke
og graverkontor

Præstevejen 14
8660 Skanderborg

Veng Kirke,
graverkontor og Sognehuset

Låsbyvej 80
8660 Skanderborg

Kontakt
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst: 86 94 37 33