Sogneindsamling  søndag 10. marts 2024 kl. 12-15

Veng-Mesing sogne har god tradition for at samle ind for at forbedre livsvilkår for mennesker i verdens brændpunkter. Det vil vi også gøre i 2024. I år vil vi samle ind i tidsrummet mellem kl. 12 og kl. 15.

Hvad går hjælpen til?

I 2024 samler Folkekirkens Nødhjælp ind til mennesker, som rammes af katastrofer. Det kan være klimakatastrofer i Malawi, krigen i Ukraine, krigen i Israel/Palæstina, oversvømmelserne i Sydsudan eller tørken på Afrikas Horn.

Det er lige dér, midt i katastrofen, at udsatte mennesker har brug for akut nødhjælp for at overleve.

Vi uddeler blandt andet mad, varme tæpper, et sikkert sted at bo eller penge, så de ramte selv kan bestemme, hvad de har brug for. Hjælpen kan betyde forskellen på liv og død.

Gode grunde til at melde dig som indsamler

  1. Konfirmandholdet i år er for få til at dække alle landsbyerne i De 7 Dale på egen hånd.
  2. Du planter et træ. For hver indsamler, der melder sig, planter vi et træ i Malawi. Det er et af de lande, der er hårdest ramt af både sultkatastrofe og klimakrise.
  3. Du får tid med dine nærmeste. Hvad med at samle ind sammen med en, du holder af? Det kunne f.eks. være din kæreste, dit barn, din mor eller måske den ven, du ser alt for sjældent?
  4. Du ser din by fra nye vinkler. Du vælger selv, hvilken indsamlingsrute, du vil gå. Så hvad med at benytte anledningen til at komme ud og lære din by lidt bedre at kende?

              

  

10.753 kroner indsamledes der Søndag den 12. marts 2023

 

 

Sognepræst Lise Palstrøm
Låsbyvej 123, Veng
8660 Skanderborg

Mesing Kirke
og graverkontor

Præstevejen 14
8660 Skanderborg

Veng Kirke,
graverkontor og Sognehuset

Låsbyvej 80
8660 Skanderborg

Kontakt
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst: 86 94 37 33