Julen i Veng og Mesing

ET ANDERLEDES KRYBBESPIL!
Luciadag, mandag d. 13. december kl. 17.00, fejrer vi som altid i Veng Kirke med lys og krybbespil.

I år bliver det dog lidt anderledes, for minikonfirmanderne kommer sent i gang med vinterens program og kan derfor ikke nå at lære et af de ’gamle’ spil.Men krybbespil som optakt til advent og julefejring – det bliver der. Kom selv og tjek det ud. Alle er velkomne i kirken kl. 17.00 til gudstjeneste og til suppen i Sognehuset bagefter. (foto 2018)

Den 19. december kl. 16.00.

Efter Lucia- og krybbespilsgudstjenesten d. 13. december synger vi julen ind 4. søndag i advent, hvor advents- og julesalmer fylder mest.

Inden da, torsdag d. 16. dec. vil kirken blive fyldt af adventsspændte børn og voksne til julegudstjenester med dagpleje, vuggestue og børnehus.

 

Fredag d. 17. december er det alle fra Veng Skole, der slutter af med morgengudstjeneste i kirken og den traditionsrige julesang og dans på skolen, inden de ønsker hinanden god juleferie.

 

Juleaftensdag er der gudstjeneste i Mesing kirke kl. 14.45 og i Veng Kirke kl. 16.00.

Juledag er det i Veng kl. 11.00, hvor en ekstra musiker sætter julekulør på højtiden.

Torsdag d. 30. december siger vi kalenderåret farvel i Mesing Kirke kl. 19.00. Efter gudstjenesten ønsker vi hinanden et godt og velsignet nytår med et glas og lidt sødt i våbenhuset. 

Kyndelmisse
Onsdag d. 2. februar er det midvinter og tid til lysfest i Veng kirke. Konfirmanderne laver værkstedsgudstjeneste kl. 17, og alle inviteres med til suppe og samvær i Sognehuset bagefter

Sognepræst Lise Palstrøm
Låsbyvej 123, Veng
8660 Skanderborg

Mesing Kirke
og graverkontor

Præstevejen 14
8660 Skanderborg

Veng Kirke,
graverkontor og Sognehuset

Låsbyvej 80
8660 Skanderborg

Kontakt
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst: 86 94 37 33